GRATIS

De relatie tussen therapeut en cliënt bepaalt in grote mate in hoeverre de behandeling succesvol is. Het is dus belangrijk dat er een klik is. Dat je je prettig voelt bij iemand. Dat je het vertrouwen hebt dat je in goede handen bent en dat iemand verstand heeft van zaken. Daarom is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek te boeken van een half uur, zodat je kunt kijken of er een klik tussen ons is. En of ik de persoon voor jou ben die je verder kan helpen bij waar je tegen aan loopt. 

Ik wil je dan ook gelijk kennis laten maken met de spiertest, zodat je zelf kunt ervaren hoe ik je spieren test en hoe dit concreet werkt. 

Nieuwsgierig? Klik op de onderstaande blauw knop. Kies vervolgens voor de categorie ‘GRATIS kennismakingsgesprek’ en kijk welke datum en tijdstip jou schikt. 
Mocht je liever eerst een telefoongesprek willen? Geen probleem. Op dezelfde wijze kun je ook kiezen voor een telefoongesprek.

Een veel gebruikte indicatieve vragenlijst voor stressklachten is de Kwalitatieve Inventarisatie Spanningsklachten (KIS). Deze spanningsklachten zijn opgedeeld in 3 criteria, nl.: lichamelijk, psychisch en gedrag. Door het invullen ervan kan de therapeut een beter beeld krijgen van de hulpvraag. De lijst geeft dus een indicatie of er sprake is van een burn-out (let op: het is dus geen diagnose). Via onderstaande button is het mogelijk om deze KIS-lijst in te vullen. Na het invullen zullen de antwoorden doorgestuurd worden naar mij en krijg je van mij per mail een persoonlijke toelichting. We kunnen vervolgens (vrijblijvend) samen bekijken of Kinesiologie een geschikte therapie is om je klachten aan te pakken.